14 të lënduar si pasojë e 4 aksidenteve të trafikut në rajonin e Prizrenit, 3 në Mushtisht

Gjatë ditës së djeshme në Prizren janë raportuar katër aksidente trafiku ku si pasojë u lënduan 14 persona.

Sipas raportit 24-orësh të Policisë së Kosovës, aksidenti i parë ka ndodhur në rrugën Mursel Osmanaj, ku të përfshira ishin dy automjete ndërsa lëndime trupore morën dy meshkuj dhe një femër.

Rr. Mursel Osmanaj, Prizren 31.10.2020 – 11:10. Ka ndodhur një aksident trafiku në mes të dy automjeteve me ngasës meshkuj Kos. Si pasojë e aksidentit lëndime trupore kanë pësuar dy meshkuj Kos. dhe një femër Kos. të cilët pas marrjes së tretmanit mjekësor janë liruar”.

Aksidenti i dytë ka ndodhur në Mushtisht ku si pasojë u lënduan tre meshkuj dhe një femër.

Fsh. Mushtisht, Prizren 31.10.2020 – 14:00. Ka ndodhur një aksident trafiku në mes të dy automjeteve me ngasës meshkuj Kos. Si pasojë e aksidentit lëndime trupore kanë pësuar tre meshkuj Kos. dhe një femër Kos. të cilët pas marrjes së tretmanit mjekësor janë liruar”.

Egzon Sadikaj nga Sopija është diagnostifikuar me kancer dhe ka nevojë për ndihmën tuaj

Të nderuar njerëz të vullnetit të mirë, i riu Egzon Sadikaj nga fshati Sopijë e Suharekës është diagnostifikuar me kancer. Shërimi i tij kërkon trajtim jashtë shtetit të Kosovës.

Në aksidentin në rrugën Ismail Kryeziu u lënduan katër meshkuj dhe një femër, të cilët pas marrjes së tretmanit mjekësor janë liruar.

Rr. Ismail Kryeziu, Prizren 31.10.2020 – 19:50. Ka ndodhur një aksident trafiku në mes të tre automjeteve me targa vendore me ngasës meshkuj Kos. Si pasojë e aksidentit lëndime trupore kanë pësuar katër meshkuj Kos. dhe një femër Kos. të cilët pas marrjes së tretmanit mjekësor janë liruar“.

Teksa aksident ndodhi edhe te rrethi i ish-Benafit, ku të involvuara ishin një automjet dhe një motoçiklist, teksa u lënduan dy meshkuj.

Te rrethi ish-Benaf, Prizren 31.10.2020 – 21:40. Ka ndodhur një aksident trafiku në mes të një automjeti me targa vendore dhe një motoçiklisti me ngasës meshkuj Kos. Si pasojë e aksidentit lëndime trupore kanë pësuar dy meshkuj Kos. të cilët pas marrjes së tretmanit mjekësor janë liruar“.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.