[FOTO] Policia kërkon ndihmën e qytetarëve për arrestimin e 35-vjeçarit, i armatosur dhe i rrezikshëm
Prokuroria e Prizrenit ndalon një person dhe ngrit 18 aktakuza kundër 24 të tjerëve

1 orë më parë / Kronika

Prokuroria e Prizrenit ndalon një person dhe ngrit 18 aktakuza kundër 24 të tjerëve

Prokurori i Shtetit ju njofton se nga prokuroritë themelore janë ngritur njëqindenëntë (109) aktakuza kundër njëqindetridhjetekatër (134) personave për vepra të ndryshme penale. Po ashtu,...

Brenda 24 ore 80 aksidente, një prej tyre me fatalitet, mbi 1500 tiketa trafiku e 18 të arrestuar

7 orë më parë / Kronika

Brenda 24 ore 80 aksidente, një prej tyre me fatalitet, mbi 1500 tiketa trafiku e 18 të arrestuar

Pavarësisht apeleve të Policisë së Kosovës për kujdes të shtuar në trafik, aksidentet po vazhdojnë të shënojnë rritje, kështu bëhet e ditur edhe përmes raporteve...

Vetëm të mërkurën, Policia e Kosovës shqiptoi 1731 tiketa trafiku

29.07.2021 / Kronika

Vetëm të mërkurën, Policia e Kosovës shqiptoi 1731 tiketa trafiku

Policia e Kosovës vazhdimisht po apelon tek pjesëmarrësit në trafik për kujdes të shtuar në trafik. Por, përkundër apeleve nga policia, aksidentet po vazhdojnë të...