16.05.2019, 9:21

Vazhdojnë punimet e rrugëve në Suharekë

Vazhdojnë punimet e rrugëve në Suharekë, ku çdo ditë po riasfalltohen rrugët e Suharekës.

Në ditën e djeshme ka vazhduar rregullimi dhe sanimi i Rrugës “Xhavit Syla” Rruga e Reqanit, ku një pjesë e saj është përfunduar si dhe ka mbetur pjesa tjetër e rrugës për tu rregulluar.

Sipas Kryetarit të Suharekës, Bali Muharremaj të gjitha rrugët do të rirregullohen dhe përkushtimi do të mbetët në shërbim të qytetarëve.

“Përkushtimi do të mbetet në shërbim të qytetarëve”, ka shkruar në profilin e tij në facebook, kryetari Muharremaj.

N.T.P.SH “HALITI” gjiganti i ndërtimit në Suharekë

Të investosh në të ardhmen është gjëja më e duhur që çdo person do duhej ta ketë parasysh në secilin hap të jetës. E ardhmja është edhe më e sigurt nëse zgjedh rrugën dhe partnerin e duhur!

/SuharekaOnline/