Fationa Kabashi
12.06.2019, 11:07

Suharekë: Performancë artistike “Shtigjeve të Jetës” nga Teatri i Ëndrrave

Sonte nga ora 21:00 në Amfiteatrin tek Gjimnazi “Jeta e Re” në Suharekë jepet performanca artistike “Shtigjeve të Jetës” nga Teatri i Ëndrrave.

Performanca artistike mbahët në shënim të 20 vjetorit të çlirimit të Kosovës.

Performanca është akt teatral i adoptuar për ambient të jashtem, dhe ka për qellim sjelljen në kujtesë të tri periudhave të rendesishme,para, gjatë dhe pas luftës.

Performanca është  e përgaditur nga Teatri i Ëndrrave në Suharekë.

N.T.P.SH “HALITI” gjiganti i ndërtimit në Suharekë

Të investosh në të ardhmen është gjëja më e duhur që çdo person do duhej ta ketë parasysh në secilin hap të jetës. E ardhmja është edhe më e sigurt nëse zgjedh rrugën dhe partnerin e duhur!

LEXO EDHE:  Muharremaj në vizitë zyrtare në Sarandë