16.07.2019, 9:18

Sot Kryeministri Haradinaj në Suharekë, viziton edhe bizneset

Kryeministri Ramush Haradinaj pasditen e sotme do të zhvilloje një vizitë pune në Komunën e Suharekës.

Fillimisht, shefi i ekzekutivit kosovar do të ndalet në Komunën e Suharekës në ora 14:00. Më pas, ai do të vizitojë fabrikën e këpucëve “Solid” në këtë komunë.

Po ashtu, Haradinaj do të vizitojë fabrikën e ngjyrave për industrinë e ndërtimit “Graniti”.

Ndërsa në përfundim të vizitës së tij, në ora 16:00 është paraparë edhe një takim me bizneset e Suharekës në zonën industriale në shkollën profesionale.

N.T.P.SH “HALITI” gjiganti i ndërtimit në Suharekë

Të investosh në të ardhmen është gjëja më e duhur që çdo person do duhej ta ketë parasysh në secilin hap të jetës. E ardhmja është edhe më e sigurt nëse zgjedh rrugën dhe partnerin e duhur!

LEXO EDHE:  Vitet kur Suhareka kishte 7 deputet në Kuvendin e Kosovës
/SuharekaOnline/