14.08.2019, 11:20

QMF e fshatit Gjinoc, shërbimet shëndetësore me përkushtim dhe profesionalizëm

Qendra e Mjekësisë Familjare, në fshatin Gjinoc, sot është vizituar nga kryetari i Komunës së Suharekës z.Bali Muharremaj, i cili ka parë nga afër se si kalohet një ditë pune në këtë ambulancë.

Ekipa mjekësore e kësaj qendre, e kanë informuar kryetarin Muharremaj për ecurinë e punës, duke e informuar kryetarin se shërbimet në këtë ambulancë kryhen me profesionalizmëm.

Stafi i QMF-së në Gjinoc, e kanë falënderuar kryetarin Muharremaj për vizitën dhe për përkujdesje ndaj qytetarëve të këtij fshati. Kryetari, ka takuar edhe pacientë të rastit, duku i’u uruar shëndet të mirë.

Dhe gjatë viztës ai është shprehur: “Në QMF-në e fshatit Gjinoc, shërbimet shëndetësore ju ofrohen qytetarëve me përkushtim dhe profesionalizëm”.

LEXO EDHE:  Asistenca sociale për 520 familje nga Suhareka e mjaftueshme vetëm për të mbijetuar

Po ashtu Kryetari Muharremaj ka premtuar se do të mundohet që ti avansojë këto shërbime, duke treguar se jemi të vëmendshëm që gjithçka të funksionoj mirë.

N.T.P.SH “HALITI” gjiganti i ndërtimit në Suharekë

Të investosh në të ardhmen është gjëja më e duhur që çdo person do duhej ta ketë parasysh në secilin hap të jetës. E ardhmja është edhe më e sigurt nëse zgjedh rrugën dhe partnerin e duhur!