28.08.2019, 11:15

Për shkak të punimeve, KEDS ndërpren rrymën në disa fshatra të Suharekës

Kompanoia KEDS ka njoftuar se do të ketë punime dhe se në disa fshatra të Suharekës tashmë është ndërprerë ryma.

Sipas njoftimit të KEDS-it, ndërprerjet kanë ndodhur nga ora 10:00 ku do zgjasin deri në orën 12:00.

Njoftimi i plotë:
Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1. Në NS 110/10kV Theranda është ndërprerë:

Dalja 10 kV Mushtishti (Kodi:32000002) prej orës 10:00 – 12:00.

Vendet: Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci.

Arsyeja e ndërprerjes: Demontimi i shtyllave të rrjetit me tension 10kV. Në fshatin Dubravë.

LEXO EDHE:  Ish-eprori i lartë i UÇK-së intervistohet nga Gjykata Speciale
© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.