11.07.2019, 9:01

Pastrohet rruga nga Suhareka në drejtim të Carralevës

Kryetari i Komunës së Suharekës z.Bali Muharremaj, sot ka filluar ditën së bashku më punëtorët të cilët përkujdesen për ambientin e territorit të Komunës sonë.

Kryetari Muharremaj, ka bërë me dije se autoritetet përgjegjëse në këtë komunë kanë filluar ta bëjnë pastrimin e rrugës nga Suhareka në drejtim të Carralevës, e cila kjo rrugë ka qenë i mbushur me mbeturina.

Po ashtu, Muharremaj ka kërkuar me sinqeritetin më të madh, sidomos nga ata që udhëtojnë në këtë destinacion, të mos hudhin mbeturina.

“Ambientin duhet ta ruajmë dhe në këtë proces të vedijësimit duhet të bashkpunojmë edhe me ju”.

N.T.P.SH “HALITI” gjiganti i ndërtimit në Suharekë

Të investosh në të ardhmen është gjëja më e duhur që çdo person do duhej ta ketë parasysh në secilin hap të jetës. E ardhmja është edhe më e sigurt nëse zgjedh rrugën dhe partnerin e duhur!

Sipas Kryetarit Muharremaj së shpejti në ditët në vijim do të pasojnë edhe gjobat për këdo që e dëmton ambientin.

LEXO EDHE:  Vitet kur Suhareka kishte 7 deputet në Kuvendin e Kosovës
/SuharekaOnline/