13.08.2019, 13:08

Kryetari Muharremaj njoftohet me ecurinë e punëve të secilit dikaster

Kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremi ka mbledhur drejtorët komunalë për të diskutuar rreth ecurisë së realizimit të projekteve.

Në këtë takim u bë e ditur se projektet janë duke u realizuar sipas dinamikës së paraparë.

Ndësa drejtorët komunal raportuan mbi ecurinë e punëve të secilit dikaster.

“Sot në takimin e radhës me drejtorët kemi diskutuar për projektet që po realizohen. Është raportuar mbi ecurinë e punëve në secilin dikaster, duke u theksuar edhe propozimet dhe vërejtjet gjatë punës”, ka shkruar Kryetari Muharremaj në Facebook.

Po ashtu Kryetari Muharremaj ka njoftuar se: “Gjatë ditëve në vijim do të njoftoheni mbi realizimin e projekteve që po bëhen në teren”.

N.T.P.SH “HALITI” gjiganti i ndërtimit në Suharekë

Të investosh në të ardhmen është gjëja më e duhur që çdo person do duhej ta ketë parasysh në secilin hap të jetës. E ardhmja është edhe më e sigurt nëse zgjedh rrugën dhe partnerin e duhur!

LEXO EDHE:  Asistenca sociale për 520 familje nga Suhareka e mjaftueshme vetëm për të mbijetuar