Suhareka Online
12.05.2019, 20:15

Kryeministri Haradinaj prapë zgjedhë bjeshkët e Suharekës për hiking

Shumë herë jemi mësuar ta shohim kryeministrin e vendit Ramush Haradinaj të dalë për ecje në bjeshkë.

Këtë të dielë kryeministri Haradinaj ka zgjedhur prapë bjeshkët e Suharekës për të bërë Hiking.

Për dallim nga hera e fundit kur Haradinaj ishte në bjeshkët e Greikocit i shoqëruar nga fëmijët e tij këtë herë Haradinaj është shoqëruar nga kryetari Bali Muharremaj dhe pronari i kompanisë Frutex, Shaqir Palushi.

LEXO EDHE:  Reshtan: Arrestohet pasi që zihet duke vjedhur ari