Sipas IKD-së kandidati i PDK-së për kryetar të Komunës së Suharekës ka probleme me ligjin
“Theranda mbi të gjitha”, cilat ishin premtimet e Bali Muharremaj dhe sa u realizuan ato

15.08.2021 / Suhareka

“Theranda mbi të gjitha”, cilat ishin premtimet e Bali Muharremaj dhe sa u realizuan ato

Një fletushkë prej 20 faqesh me mbishkrimin “Theranda mbi të gjitha” ishte shprëndarë te qytetarët e Suharekës në tetor të vitit 2017 si përmbledhje e...

TOP 10 kompanitë që kanë marrë tenderë nga Komuna e Suharekës në vitin 2020

30.07.2021 / Suhareka

TOP 10 kompanitë që kanë marrë tenderë nga Komuna e Suharekës në vitin 2020

Në vitin 2020 Komuna e Suharekës ka filluar projekte që kanë kosto investive tejet të madhe, ku pothuajse i tërë buxheti është orientuar në punë...

Sa para shpenzon Komuna e Suharekës në mirëmbajtje dhe derivate për 16 vetura?

29.07.2021 / Suhareka

Sa para shpenzon Komuna e Suharekës në mirëmbajtje dhe derivate për 16 vetura?

Në raportin e periudhës janar-qershor 2021 të publikuar nga drejtoria për administratë në Komunën e Suharekës janë përfshirë edhe shpenzimet për 16 vetura që janë...