Mbi 1 mijë e 700 gjoba trafiku në 24-orët e fundit në Kosovë

08.07.2024

1 mijë e 791 gjoba trafiku janë shqiptuar në 24-orët e fundit në vendin tonë.

Mbi 1 mijë e 700 gjoba trafiku në 24-orët e fundit në Kosovë Foto: © Hallka Marketing Agency

Gjatë kësaj periudhe kanë ndodhur 20 aksidente me të lënduar dhe 25 me dëme materiale.

Sipas statistikave të përgjithshme të policisë, në 24-orët e fundit janë arrestuar 19 persona dhe 11 janë dërguar në mbajtje.