Ajo që ka ndodhur në Mushtisht në prillin e vitit 1999, nuk guxon kurrsesi të harrohet, e as të shtrembërohet
LVV-ja me Albinin alternativ e ndryshimit në të mire të vendit!

16.03.2021 / OP-ED

LVV-ja me Albinin alternativ e ndryshimit në të mire të vendit!

Shkruan- Avdi Ibrahimi [yop_poll id="1" tracking_id="1"] LVV-ja me Albinin alternativ e ndryshimit në të mire të vendit! Albini, si njeri dhe si politikan është e...

Pasqyrat brenda shtëpisë

25.02.2021 / OP-ED

Pasqyrat brenda shtëpisë

Shkruan: Nurie Emrullai [yop_poll id="1" tracking_id="1"] Para disa vitesh kam njohur një lloj arti krejtësisht të veçantë, guximtar dhe të ri në hapësirat e arit...

Mërgata shqiptare dashuri e pashuar e Atdheut

17.01.2021 / OP-ED

Mërgata shqiptare dashuri e pashuar e Atdheut

Shkruan: Avdi Ibrahimi [yop_poll id="1" tracking_id="1"] Mërgimtarë të shtrenjtë! Çlirimi i vendit nga zgjedha jugosllavo-serbe mbanë edhe kontributin tuaj të çmueshëm me pushkë e penë,...

RAPORTO