Marketing

SuharekaOnline është portali më i ri në Komunën e Suharekës, ku vazhdimisht ju sjell informacionet më të sakta dhe më të shpejta duke u bërë kështu faqja më e kërkuar online.

Prandaj nëse jeni të interesuar që mesazhin e biznesit apo organizatës tuaj ta përcillni tek qytetarët e Komunës së Suharekës, ne ju ofrojmë hapësirat e reklamuese për ju.

Ju vetëm duhet të vendosni se cila hapësirë reklamuese u përshtatet më shumë dhe na shkruani në [email protected] apo të na telefononi në 044 120 100.