Sllapuzhan, arrestohet një person i kërkuar nga policia – dërgohet në vuajtje të dënimit

22.12.2022

Nuk janë të rralla rastet kur personi kryen një vepër penale dhe tenton të arratiset që mos të del para drejtësisë. Së fundmi një person të tillë e ka arrestuar Policia e Kosovës në fshatin Sllapuzhan të Suharekës. Arrestimi i personit të kërkuar, mashkull kosovar raportohet se është kryer dje rreth orës 13:10, arrestim ky […]

Sllapuzhan, arrestohet një person i kërkuar nga policia – dërgohet në vuajtje të dënimit Foto: Ilustrim

Nuk janë të rralla rastet kur personi kryen një vepër penale dhe tenton të arratiset që mos të del para drejtësisë.

Së fundmi një person të tillë e ka arrestuar Policia e Kosovës në fshatin Sllapuzhan të Suharekës.

Arrestimi i personit të kërkuar, mashkull kosovar raportohet se është kryer dje rreth orës 13:10, arrestim ky në bazë të urdhëresës së lëshuar nga Gjykata.

I kërkuari mashkull kosovar pas arrestimit është dërguar në vuajtje të dënimit.

Fsh. Sllapuzhan, Suharekë 21.12.2022 – 13:10. Në bazë të urdhëresës së gjykatës është arrestuar dhe dërguar në vuajtje të dënimit i kërkuari mashkull  kosovar.” thuhet në njoftimin e policisë.