16.07.2019, 17:31

Zjarrëfiksat e Kosovës nga dita e enjte në grevë

Nga kryesia e zjarrëfiksave të Kosovës është marrë vendim që më datë 18.07.2019, të protestohet para objektit të qeverisë së Kosovës.

Diten e enjte, ne ora 10:00 kryesia e zjarrëfiksave i bën thirrje të gjithë zjarrëfiksave të Kosovës që të dalin në protest.

”Pjesmarrësit duhet të jenë të pajisur me uniformë dhe të marrin me vete xhaketën e uniformës për mbrojtje kundër zjarrit si dhe helmetën ”, thuhej në njoftim.

Sindikata njofton se protesta do të fillon prej parkingut prapa pallatit të rinisë per në drejtim të qeverisë së Kosovës.

N.T.P.SH “HALITI” gjiganti i ndërtimit në Suharekë

Të investosh në të ardhmen është gjëja më e duhur që çdo person do duhej ta ketë parasysh në secilin hap të jetës. E ardhmja është edhe më e sigurt nëse zgjedh rrugën dhe partnerin e duhur!

Sindikat i obligon të gjithë zjarrëfiksat që të jenë prezent.

LEXO EDHE:  Për gjashtë muaj, Kosova pagoi afro 40 milionë euro për veteranët
/SuharekaOnline/