Dy viktimat e aksidentit në Shirokë janë nga Prizreni

28.04.2024

Dy persona kanë humbur jetën si pasojë e një aksidenti mes një veture dhe motoçiklete, të dielën në Shirokë të Suharekës. Portali “Suhareka Online”, ka raportuar nga vendi i ngjarjes dhe siç bëhet e ditur nga burime të mediumit dy viktimat e aksidentit janë nga Prizreni.

Dy viktimat e aksidentit në Shirokë janë nga Prizreni Foto: Ilustrim

Dy persona kanë humbur jetën si pasojë e një aksidenti mes një veture dhe motoçiklete, të dielën në Shirokë të Suharekës.

Portali “Suhareka Online”, ka raportuar nga vendi i ngjarjes dhe siç bëhet e ditur nga burime të mediumit dy viktimat e aksidentit janë nga Prizreni.