ZYRTARE: KB Golden Eagle Ylli prezanton transferin e parë të afatit kalimtar

Foto: KB Golden Eagle Ylli - Rexh Gashi

Ditëve të fundit në klubin basketbollistik nga Suhareka, Golden Eagle Ylli janë duke ndodhur disa ndryshime, ku vetëm sot klubi ka shkëputur kontratën me 3 lojtarë ndërsa Altin Morina është larguar nga klubi për arsye “familjare”.

Sot KB Ylli ka prezantuar edhe transferin e parë të afatit kalimtar të janarit.

Bëhet fjalë për Arber Berisha i cili tashmë është lojtar i klubit suharekas.

Njoftimi i plotë i KB Yllit:

🎬🍿 Për eventin Ladies Night, Cineplexx dhuron udhëtim 4 ditor në Dubai, si dhe shumë shpërblime tjera në të gjitha sallat

Cineplexx organizon eventin Ladies Night, ku do të dhurojë shumë shpërblime në të gjitha sallat, ku shpërblimi kryesor do të jetë një udhëtim 4 ditor në Dubai.

Arber Berisha është njëri prej transfereve te para ne ekipin tonë në afatin e janarit.

Mirë erdhe në shtëpi.