Zyrtare: KB Golden Eagle YLLI prezanton transferimin e ri

Zyrtare: KB Golden Eagle YLLI prezanton transferimin e ri
Çlirim Gashi

19.08.2019 / KB Ylli

Samir Zekiqi është lojtari më i ri i KB Golden Eagle YLLI dhe këtë e kanë konfirmuar klubi dhe lojtari.

Samir Zekiqi nuk e patë te vështirë përzgjedhjen e ambientit të ri, është personalitet i formuar dhe basketbollist intelegjent, prandaj ka vendosur te jetë ne mesin e basketbollistëve cilësor.

Përfaqësuesi i Kosovës, që njihet si lojtar i qëndrueshëm dhe jo me formë labile, do të jetë një nga ata që do të dominojnë në trapez. Skuadra Suharekase, KB YLLI janë të gëzuar që në formacionin e tyre do ta keëi Samirin.

RAPORTO