UnëPërkrahë “Golden Eagle” së shpejti me “YLLI Edition”, në përkrahje të klubit vendor

Gjigandi Frutex si zakonisht sjellë trende të ndryshme të pijes energjike “Golden Eagle” duke sjellë në pijen e tyre imazhe të ndryshme.

Këtë radhë “Golden Eagle” ka vendosur që veçmas përkrahjes financiare që me vite po bënë për klubin basketbollistik vendor ta përkrahë edhe me imazhin e tij në kanaçen e Golden Eagle.

“unëpërkrahë” Ylli është mbishkrimi dhe logoja e klubit që së shpejti do të jetë në çdo kanaçe të pijes energjike Golden Eagle e cila do të shitet vetëm në Suharekë.

Përndryshe Irlanda është shteti i 33 që Frutex ka arritur të eksportojë pijen energjike, Golden Eagle.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.