🏀 [E FUNDIT] KB Ylli shkëput kontratën me tre basketbollistë

Foto: KB Golden Eagle Ylli - Rexh Gashi

Gjatë këtyre ditëve në klubin basketbollistik nga Suhareka, KB Golden Eagle Ylli po ndodhin disa ndryshime.

Siç duket këto ndryshime po ndodhin me qëll8im për të arritur një ekip me cilësi më të madhe.

Dhe si rezultat i këtyre ndryshimeve, klubi ka shkëputur kontratën me tre lojtarë.

Golden Eagle Ylli me marrëveshje të dyanëshme ka shkëputur kontratën me Alante Fenner, Mike Throne dhe Arben Camaj.

🎬🍿 Këta janë super-filmat që mund t’i shikoni këtë fundjavë në Cineplexx

Këtë fundjavë, në Cineplexx mund t’i shikoni nga premierat më të fundit botërore, deri tek filmat vendor që po vazhdojnë të korrin suksese.

KB Ylli i falënderon për kontributin e deritanishëm dhe i uron suksese të mëtutjeshme në karrierë.