Intervista

Deputeti Ardian Shala ofron mbështetje për të gjithë qytetarët e Suharekës Deputeti Ardian Shala ofron mbështetje për të gjithë qytetarët e Suharekës

Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK) dega Suharekë njëherish edhe deputet i Kuvendit të Kosovës, Ardian Shala përmes një mesazhi për fundvit ka folur për sukseset e tij, sfidat dhe karrierën e tij si deputet në LDK nga zyret e reja të kësaj partie duke premtuar mbështetje për të gjithë qytetarët e Suharekës. Fillimisht […]