[DOKUMENT] Statistika të Komunës së Suharekës: veteranë, invalid të luftës, raste sociale…

Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) ka publikuar statistikat e mirëqenies sociale të tremujorit të tretë (TM3) të sivjetshëm.

Sipas rezultateve të dala nga ky publikim, rezulton se nga skema e ndihmës sociale kanë përfituar 24 526 familje me gjithsej 99 718 anëtarë; dhe nga skema për mbështetje materiale familjeve që kanë fëmijë me aftësi të kufizuara 2 193 familje të tjera.

Për 9 mujorin e parë përfitues sipas Agjencisë së Statistikave të Kosovës në Komunën e Suharekës janë:

LEXO EDHE:  Në SHSKUK po trajtohen 268 pacientë me Covid-19, 24 prej tyre në Spitalin e Prizrenit