Shqetësuese, në rajonin e Prizrenit, Suhareka prin për nga numri i qytetarëve pa shkollim fillor
Sipas raportit të USAID-it, Suhareka renditet e 18-ta në bazë të ambientit përkrahës për zhvillim të bizneseve

15.09.2020 / Suhareka

Sipas raportit të USAID-it, Suhareka renditet e 18-ta në bazë të ambientit përkrahës për zhvillim të bizneseve

Të hënën USAID ka publikuar raportin “Indeksi i konkurrueshmërisë së komunave 2020” ku janë prezantuar gjetjet e anketës me 3350 biznese nga 38 komunat e...

Komuna parasheh edhe 2.6 milion euro për ndërtimin e Shtëpisë së Kulturës “Ukë Bytyçi”

08.09.2020 / Suhareka

Komuna parasheh edhe 2.6 milion euro për ndërtimin e Shtëpisë së Kulturës “Ukë Bytyçi”

Në fund të muajit maj të vitit 2019 kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj kishte vendosur ta shkëpuste kontratën për projektin “Ndërtimi i Shtëpisë...

Gjatë pandemisë në Suharekë numri i punëkërkuesve u rrit për 63%

01.09.2020 / Suhareka

Gjatë pandemisë në Suharekë numri i punëkërkuesve u rrit për 63%

Si pasojë e pandemisë së koronavirusit dhe mbylljes së bizneseve, një pjesë e madhe e qytetarëve të Kosovës mbetën papritmas të pa punë. Kjo ka...