Bislim Zyrapi vazhdon sot dëshminë në Hagë

08.07.2024

Në Dhomat e Specializuara të Kosovës (DhSK) në Hagë, do të vazhdojë sot dëshminë Bislim Zyrapi.

Bislim Zyrapi vazhdon sot dëshminë në Hagë Foto: Ilustrim

“Dëshmia e Bislim Zyrapit vazhdon këtë mëngjes me mbrojtjen e Thaçit duke vazhduar marrjes në pyetje.”

“Trupi gjykues njoftoi se, sikurse javën e kaluar, dëshmia e këtij dëshmitari do të mbahet ditë të plota sot dhe të mërkurën, dhe gjysmë ditë të martën (deri në pushimin e drekës) dhe të enjten (vetëm seanca e parë).”