[VIDEO] ‘Luanët’ e Ismet Munishit në stërvitje në Antalya

Foto: FC Ballkani në stërvitje në Antalya

Klubi futbollistik nga Suhareka, FC Ballkani ka mbajtur stërvitje në kuadër të përgatitjeve në Antalya.

Ballkani më 15 janar kishte udhëtuar për në Antalya për fazën përgatitore, ku aty do të qëndrojnë 10 ditë.

Po ashtu Ballkani në krye me trajnerin, Ismet Munishin, atje do të zhvillojnë edhe 4 ndeshje miqësore për të cilat klubi ka thënë se do t’iu njoftojmë me kohë.

Më poshtë video të seancës stërvitore në Antalya.

🎬🍿 Për eventin Ladies Night, Cineplexx dhuron udhëtim 4 ditor në Dubai, si dhe shumë shpërblime tjera në të gjitha sallat

Cineplexx organizon eventin Ladies Night, ku do të dhurojë shumë shpërblime në të gjitha sallat, ku shpërblimi kryesor do të jetë një udhëtim 4 ditor në Dubai.