Sukseset e FC Ballkanit për edicionin 2018/2019

Skuadra e qytetit, FC Ballkani ka treguar sukses në edicionin 2018/2019, duke u bë shembull tek klubet e tjera.

Koleksioni i Kupave të FC Ballkanit për edicionin 2018/2019 ka fituar 4 kupa të cilat tregojnë sukes për futbollin kosovar.

FC Ballkani u shpall kampion në Ligën Rajonale po ashtu kampion në U-11, U-13, U-17, si dhe kampion në U-19 në nivel të Kosovës.

Stafi i FC Ballkanit janë shprehur të lumtur për këtë sukses ku thanë se ky sukses na motivon që të punojmë edhe më shumë për këta djelmosha të artë.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.