FC Ballkani uron qytetarët e Kosovës në 12 vjetorin e Pavarësisë

Klubi futbollistik nga Suhareka, Ballkani në krye me trajnerin, Ismet Munishin ka uruar qytetarët e Republikës së Kosovës për 12 vjetorin e Pavarësisë.

“Me dëshirë që kjo Festë, të na shërbejnë si nxitje për të përbashkuar tërë potencialin tonë mendor dhe veprues drejt zhvillimit dhe mirëqenies jo vetëm sportive por edhe sociale e kulturore”, ka shkruar FC Ballkani.

Po ashtu FC Ballkani ka shkruar “Të ndërtojmë shtetin për brezat qe po vijnë”.