FC Ballkani forcon themelet, angazhon trajner në shkollën e futbollit

FC Ballkani forcon themelet, angazhon trajner në shkollën e futbollit

FC Ballkani forcon themelet, angazhon në shkollën e futbollit trajnerin dhe pedagogun e njohur të grupmoshave te reja prof.Driton Mamaj.

Në vazhdën e organizimit sa më cilësor klubi suharekas, FC Ballkani synon transformimin rrënjësor të shkollës së futbollit duke rishikuar dhe implementuar praktika moderne të procesit stërvitor me grupmosha të reja.

Dritoni do të ushtroj detyrën e Drejtorit te shkollës së futbollit.

RAPORTO