Edhe një futbollist nga Afrika në Ballkanin e Suharekës

Edhe një futbollist nga Afrika në Ballkanin e Suharekës
Çlirim Gashi

06.08.2019 / Ballkani

Marius Stephane Tatkeu Yimkoua është futbollist që ka firmosur me FC Ballkanin. Edhe ai sikurse Effa, vjen nga kontinenti i Afrikës, përkatësisht shteti i Kamerunit. 

Marius luan në mesfushë dhe në Kamerun ka qenë pjesë e grupmoshave të kombëtares nga vjen, konfirmon Ballkani nga Suhareka.

Marius luan në mesfushë dhe në Kamerun ka qenë pjesë e grupëmoshave të kombëtares nga vjen.

RAPORTO