Herolind Bytyçi
30.01.2019, 11:37

[DOKUMENT] Komunarët e Suharekës pinë verë me para të shtetit

“Varësia” e zyrtarëve shtetërorë për të pirë alkool me para të buxhetit të shtetit i ka kapur edhe zyrtarët e komunës së Suharekës.

Në faturat të cilat i posedon KALLXO.com, zyrtarët e kësaj komuna nuk kanë ngurruar që t’i shpenzojnë paratë e buxhetit të Komunës për të pirë shishe verërash të ndryshme.

Në drekën zyrtare të shtruar me 17 korrik të vitit të kaluar, zyrtarët e Komunës së Suharekës kishin pirë 3 shishe verë, secila ndryshe nga tjetra.

Rose, Pinotblance dhe Sauvignoblanc janë llojet e verërave që janë pirë në këtë drekë.

Kjo drekë i kishte kushtuar komunës së Suharekës në total 64 euro.

Potenciali dhe kushtet që ofrojnë bizneset e Suharekës

Produktet gjithmonë janë prodhuar me një pasion të madh për luksin dhe rehatinë si dhe në përshtatje me prirjet më të fundit të dizajnit.

Përveç verërave, komunarët kishin ngrënë edhe 4 pica vegjetarianë. Mirëpo edhe pse picat ishin porositur pa mish, në po të njëjtën faturë figuron se me para të komunës është ngrënë edhe mish sallame.
/Kallxo.com/