15.04.2019, 10:56

[DOKUMENT] Shpenzimet e Bali Muharremajt për muajin Mars 2019

Në raportin e zyrtar të Komunës së Suharekës për shpenzimet e muajit mars 2019 të siguruar nga SuharekaOnline shihen shpenzimet që ka bërë Komuna e Suharekës nën udhëheqjen e Bali Muharremajt.

LEXO EDHE:  Suharekë: Komuna ndan 220 mijë euro për renovimin dhe mirëmbajtjen e lapidarëve
© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.