Altin Elshani
06.03.2019, 14:14

[DOKUMENT] Nënshkruhet marrëveshja për objektin e ri të Komunës së Suharekës

Sot, Kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj ka nënshkruar një marrëveshje me Ministrinë e Administrimit të Pushtetit Lokal për objektin e ri i të Komunës e cila do të ndërtohet brenda dy viteve.

Ky projekt është investim i përbashkët me Komunën e Suharekës dhe Ministrinë e Administrimit të Pushtetit Lokal.

Nënshkrimi i kësaj marrëveshjeje ka një rëndësi të veçantë dhe është shembull i bashkëpunimit ndërmjet ministrive të ndryshme dhe Komunave.

Bali Muharremaj gjatë një postimi në llogarinë e tij zyrtare në Facebook e ka konfirmuar se ka nënshkruar një marrëveshje e bashkëfinancimit me Ministrinë e Administrimit të Pushtetit Lokal për objektin e ri i cili do të ndërtohet brenda dy viteve.

N.T.P.SH “HALITI” gjiganti i ndërtimit në Suharekë

Të investosh në të ardhmen është gjëja më e duhur që çdo person do duhej ta ketë parasysh në secilin hap të jetës. E ardhmja është edhe më e sigurt nëse zgjedh rrugën dhe partnerin e duhur!

Në vitin 2019 MAPL financon me 500.000.00 euro ndërsa Komuna jonë me 50.000.00 euro, ndërsa në vitin 2020 MAPL financon me 850.000.00 euro ndërsa Komuna jonë me 200.000.00 euro.