05.07.2019, 14:01

[DOKUMENT] Edhe 15 kamera të sigurisë i shtohen Qytetit të Suharekës

Nivelit të sigurisë në Komunën e Suharekës pritet që ti kontribuojnë edhe 15 kamera të sigurisë që do të vendosen brenda pak javësh në qytet.

Komuna e Suharekës ka hapur procedurat tenderuese për furnizim me 15 kamera të sigurisë që në bazë të dosjes së tenderit vlera e parashikuar e këtij investimi pritet të jetë 11,235.55 EURO.

Në bazë të dosjes së tenderit të siguruar nga SuharekaOnline qyteti do të pajiset me 13 IP kamera statike, 1 kamerë fisheye dhe 1 kamerë rrotulluese prej 360 shkallë.

Gjithashtu dosja e tenderit parasheh që brenda vlerës së paraparë të furnizohet edhe me NVR, hard disk dhe paisje monitoruese për kamerat e vendosura.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.