Këta janë super-filmat që mund t’i shikoni këtë fundjavë në Cineplexx
Për eventin Ladies Night, Cineplexx dhuron udhëtim 4 ditor në Dubai, si dhe shumë shpërblime tjera në të gjitha sallat

19.02.2020 / Cult

Për eventin Ladies Night, Cineplexx dhuron udhëtim 4 ditor në Dubai, si dhe shumë shpërblime tjera në të gjitha sallat

Cineplexx organizon eventin Ladies Night, ku do të dhurojë shumë shpërblime në të gjitha sallat, ku shpërblimi kryesor do të jetë një udhëtim 4 ditor...

Këta janë super-filmat që mund t’i shikoni këtë fundjavë në Cineplexx

14.02.2020 / Cult

Këta janë super-filmat që mund t’i shikoni këtë fundjavë në Cineplexx

Këtë fundjavë, në Cineplexx mund t’i shikoni nga premierat më të fundit botërore, deri tek filmat vendor që po vazhdojnë të korrin suksese. Vikendi është...

Për ditën e Shën Valentinit, Cineplexx dhuron udhëtim në Dubrovnik për një çift

10.02.2020 / Cult

Për ditën e Shën Valentinit, Cineplexx dhuron udhëtim në Dubrovnik për një çift

Më 14 shkurt, Cineplexx organizon eventin Valentine’s Day, ku do të dhurojë një udhëtim në Dubrovnik për një çift. Për ditën e Shën Valentinit, Cineplexx...