QKMK u bën thirrje qytetarëve t’i shmangen qarkullimit përmes pikave kufitare me Serbinë, të shtunën protestohet në territorin serb

24.05.2024

Qendra Kombëtare e Menaxhimit Kufitar ka bërë të ditur se për të shtunën se në pikat kufitare me Serbinë, në anën e Serbisë për të shtunën janë paralajmëruar protesta, prandaj u ka bërë thirrje qytetarëve të Kosovës që t’i përdorin pikat tjera për qarkullim.

QKMK u bën thirrje qytetarëve t’i shmangen qarkullimit përmes pikave kufitare me Serbinë, të shtunën protestohet në territorin serb Foto: Ilustrim

Kështu bëhet e ditur në një postim në Facebook në faqen e QKMK-së.

Lexoni të plotë njoftimin:

Njoftim me rëndësi!

Njoftohen të gjithë qytetarët të cilët planifikojnë të udhëtojnë përmes Pikë Kalimeve Kufitare me SRB, se në pjesën e Serbisë, për nesër, datë 25 Maj 2024, janë paralajmëruar protesta.

Ju inkurajojmë që të përdorni PKK tjera për qarkullim.

Ky njoftim vlen deri në një njoftim tjetër.

Ju falënderojmë për mirëkuptim dhe bashkëpunim!

Për çdo informatë shtesë kontaktoni numrat e telefonit në QKMK 045198000, 045198606 dhe pa pagesë 080050095.