Mblidhen dy komisione parlamentare, ky është rendi i ditës

24.06.2024

Në Kuvendin e Republikës së Kosovës, sot pritet të mblidhen dy komisione parlamentare, ai për punë të jashtme dhe Diasporë dhe Komisioni parlamentar hetimor.

Mblidhen dy komisione parlamentare, ky është rendi i ditës Foto: Ilustrim

Komisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë

Rendi i ditës

1. Miratimi i rendit të ditës;

2. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e mbajtura më 29 prill, 21, 22 maj dhe 6 qershor 2024;

3. Lejimi i shpenzimeve për organizimin e Pritjes për përfituesit e Programit për Diplomaci Qytetare nga MPJD;

4. Të ndryshme.

2. Komisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë

Rendi i ditës

1.    Miratimi i rendit të ditës;

2.    Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e mbajtura më 29 prill, 21, 22 maj dhe 6 qershor 2024;

3.    Lejimi i shpenzimeve për organizimin e Pritjes për përfituesit e Programit për Diplomaci Qytetare nga MPJD;

4.    Të ndryshme.

3. Komisioni Hetimor Parlamentar lidhur me nivelin e menaxhimit të marrëdhënies së punës të anëtarëve të Shërbimit të Jashtëm dhe zyrtarëve të Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Diasporës

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;

2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mbajtur më 6.6.2024;

3. Diskutim rreth dokumentacionit të proceduar nga Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës;

4. Angazhimi ekspertëve;

5. Të ndryshme.