Komuna e Suharekës përfiton 112 kontejnera për mbeturina

11.06.2024

Komuna e Suharekës ka përfituar nga Granti i Performancës për mjedis të pastër.

Komuna e Suharekës përfiton 112 kontejnera për mbeturina Foto: Ilustrim

Nga ky grant Suhareka ka fituar 112 Kontenjera metalik për hapsirat publike, të cilat do të vendosen në qytet në ditët në vazhdim.

Komuna e Suharekës përfituese nga Granti i Performancës për mjedis të pastër. 📚✅🌳☘️

112 Kontejnera metalik për hapsirat publike kudo. 🫡✅

Puna dhe sukseset vazhdojnë. 🤝

Bali Muharremaj