KEDS njofton për punime, të hënën disa vende të Suharekës përballen me reduktime të rrymës

KEDS ka njoftuar se të hënën, më 29 nëntor në disa vende të Komunës së Suharekës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

26.11.2021 / Aktuale

KEDS njofton për punime, të hënën disa vende të Suharekës përballen me reduktime të rrymës
Foto: Ilustrim

Sipas njoftimit të KEDS, të hënën do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike prej orës 09:00 deri në 16:00, shkruan SuharekaOnline.

Sipas KEDS-it, ndërprerja e energjisë elektrike do të bëhet për arsye të pastrimit të trasesë së linjës nga vegjetacioni.


TS 35/10kV Theranda  do të ndërprehet: Dalja 10kV Reshtani (kodi: 32000017)  nga ora 09:00 deri 16:00.

Vendet: Rrugët: 560 Brigada 123 (një pjesë), 561 Skënderbeu, 562 Milit Kryeziu, 563 Nëna Terezë (një pjesë), 570 Mulla Nura (një pjesë), 571 Garibaldi, 573 Kenan Halimi, 574 Zekë Bajraktari (një pjesë), 575 Xhavit Bajraktari (një pjesë), 597 Migjeni, Skenderbeu si dhe pjesë e Reshtanit dhe Therandës.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë së linjës nga vegjetacioni.

Mundësi e mirë pune, Fabrika e Mobileve “TE NASERI” kërkon 50 punëtorë!

Fabrika e Mobileve ”Te Naseri” e cila gjendet në Zonën Industriale në Shirokë me një eksperiencë të gjatë në prodhimin...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *