KEDS njofton për punime, të hënën disa fshatra të Suharekës mbesin disa orë pa rrymë

25.05.2024

KEDS ka njoftuar se të hënën, më 27 maj në Komunën e Suharekës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

KEDS njofton për punime, të hënën disa fshatra të Suharekës mbesin disa orë pa rrymë Foto: Ilustrim

Gjatë ditës së hënë Komunën e Suharekës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike nga ora 10:00 deri në 14:00, shkruan SuharekaOnline.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10kV Budakova (kodi: 32000008) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Pishina Solid, Reqani I, Reqani II, Dragaqine I, Qadraku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, Budakova II dhe Budakova.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, përforcimi, ndërrimi i izolatorëve, pastrimi i trasesë nga drunjtë.