KEDS njofton për punime, nesër disa pjes të Suharekës pa energji elektrike për disa orë

25.06.2024

SuharekaOnline raporton se të mërkuren më 26 qershor disa pjesë të Suharekës do të kenë shkëputje të enërgjisë elektrike për disa orë.

KEDS njofton për punime, nesër disa pjes të Suharekës pa energji elektrike për disa orë Foto: Ilustrim

Sipas raportit të KEDS disa vende do të mbesin prej 09:00 deri më 13:00 dhe disa vende tjera prej 14:00 deri më 16:00 pa energji elektrike.

Punime në projekte investive

1.

Nga TS 110/35/10[kV] Therandë do të ndërprehet:

TS 10/04(kV) TS Therande Çerçili (rr. E Sopisë) 1 (kodi: 32000016001) nga ora 09:00 deri në ora 13:00

Vendet: rr.Brigada 123.

Arsyeja:  Projekte investive, punime në projekte investive në LOT_18.

2.

Nga TS 110/35/10[kV]  Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10kV rr. Reçanit (kodi: 32000005) nga ora 14:00 deri 16:00

Vendet: pjesët periferike të Therandës (rr.Reçani); Banesat e Benafit, Banesat e Inxhinieringut, Banesat te Viva, lagjja Hoxha I dhe II.

Arsyeja: Projekte investive, punime në projekte investive në LOT_18.