KEDS njofton për punime, këto vende të mërkurën mbesin disa orë pa rrymë

11.06.2024

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se të mërkurën do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

KEDS njofton për punime, këto vende të mërkurën mbesin disa orë pa rrymë Foto: Ilustrim

KEDS ka njoftuar se gjatë ditës së mërkurë në disa vende të Komunës së Suharekës do të ketë ndërprerje të energjisë, raporton SuharekaOnline.

Punime në projekte investive

1.

TS 110/10[kV] Theranda do të ndërpriten:

Nga LP 10kV Theranda – Qendra do të ndërpriten këta Ts-a nga ora 09:00 deri 12:00.

NS 10/0.4kV TS Therandë Shtëpia e Kulturës  2 me kod: 32000016002

NS 10/0.4kV TS Elkos shpk. me kod: 32000016003

Vendet: Rruga: 560 Brigada 123, etj.

Arsyeja: Projekte investive, punime në rrjet në projektet investive.