KEDS njofton për punime, disa pjesë të Suharekës të shtunën disa orë pa energji elektrike

21.06.2024

SuharekaOnline raporton se të shtunën më 22 qershor disa pjesë të Suharekës do të kenë shkëputje të enërgjisë elektrike për disa orë.

KEDS njofton për punime, disa pjesë të Suharekës të shtunën disa orë pa energji elektrike Foto: Ilustrim

Sipas raportit të KEDS disa vende do të mbesin prej 09:00 deri më 13:00 dhe disa vende tjera prej 10:00 deri më 14:00 pa energji elektrike.

Punime në projekte investive

1.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

TS 10/04[kV] TS Therande Qerqili (rr.Sopisë) 1 (kodi: 32000016001) nga ora 09:00 deri në ora 13:00

Vendet: rr.Brigada 123.

Arsyeja:  Punime në projekte investive në LOT_18.

3.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10kV Budakova (kodi: 32000008) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Pishina Solid, Reqani I, Reqani II, Dragaqine I, Qadraku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, Budakova II dhe Budakova.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, mirëmbajtje preventive i daljes 10kV (shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuara).