Suhareka në numra, 190 lindje, mbi 70 vdekje dhe 119 kurorëzime gjatë muajit gusht
KQZ po shpërndan materialin zgjedhor nëpër komuna, gjithçka po shkon sipas planifikimeve

2 orë më parë / Zgjedhjet

KQZ po shpërndan materialin zgjedhor nëpër komuna, gjithçka po shkon sipas planifikimeve

Sipas zëdhënësit të KQZ-së, Valmir Elezi gjithçka është duke shkuar sipas planifikimeve që kanë bërë. Kështu ka bërë të ditur Elezi përmes një konference për...

DnV: Fushatë zgjedhore e qetë, por me neglizhencë të masave anti-COVID

2 orë më parë / Zgjedhjet

DnV: Fushatë zgjedhore e qetë, por me neglizhencë të masave anti-COVID

Komunikata e plotë e DnV-së: Tridhjetë ditët e fushatës zgjedhore treguan se mënyra tradicionale e të bërit fushatë me tubime të mëdha, është eklipsuar nga fushata dixhitale. Transformimin dixhitale tëfushatës padyshim e imponuan masat kufizuese anti-COVID, por...

Propozohet të dëgjohen sërish disa dëshmitarë në gjykimin për krime lufte ndaj ish-komandantit “Molla e Kuqe”

3 orë më parë / Kronika

Propozohet të dëgjohen sërish disa dëshmitarë në gjykimin për krime lufte ndaj ish-komandantit “Molla e Kuqe”

Në fillim të seancës së sotme, prokurori Haki Gecaj propozoi që të dëgjohen përsëri dëshmitarët Haki Përteshi, Minire Përteshi, Ganimete Përteshi, Mustaf Përteshi në rrethanat...

Fillon heshtja zgjedhore në Kosovë