Mërgimtarët nisin të kthehen në shtetet ku jetojnë, krijohen kolona në kufi
Suharekë, qytetarët presin radhën për tu vaksinuar

17 minuta më parë / Foto Lajm

Suharekë, qytetarët presin radhën për tu vaksinuar

Foto: Çlirim...

Suharekë, nën përkujdesjen e policisë fillon procesi i vaksinimit në QKMF

20 minuta më parë / Suhareka

Suharekë, nën përkujdesjen e policisë fillon procesi i vaksinimit në QKMF

Sot ka filluar vaksinimi antiCOVID në Qendrat Kryesore të Mjekësisë Familjare në qytetet e vendit. Ditën e djeshme kishte filluar vaksinimi në sallën “1 Tetori”...

Rritja e pagës minimale në 250 euro e pamjaftueshme dhe me ndikim të keq në zhvillimin ekonomik

57 minuta më parë / Lajme

Rritja e pagës minimale në 250 euro e pamjaftueshme dhe me ndikim të keq në zhvillimin ekonomik

Gjatë javës së kaluar Qeveria e Kosovës kishte mbajtur mbledhjen e radhës, ku u diskutua dhe u miratua programi qeverisës. Ndërsa, pas mbledhjes kryeministri i...

RAPORTO