Brenda pak ditësh vendoset për reciprocitetin Brenda pak ditësh vendoset për reciprocitetin

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti po insisiton që të ketë reciprocitet me Serbinë dhe heqje të taksës. Por, një gjë të tillë e kanë kundërshtuar haptas Shtetet e Bashkuara të Amerikës, permes të derguarit special për dialogun, ambasadorit Richard Grenell. Në fakt Grenell nuk e takoi fare në Munich, kryeministrin kosovar. Takoi zëvendësin e tij, […]